WhatsApp artık kendi çıkartma paketlerinizi oluşturmanıza olanak sağlıyor

Haber Merkezi

WhatsApp, kullanıcılarına özel çıkartma paketleri oluşturma ve yönetme imkanı sunan büyük bir güncelleme yayınladı.

Bu yenilik, özel çıkartmalar bulma ve gönderme sürecini kolaylaştırarak birçok kullanıcının karşılaştığı sorunları ortadan kaldırıyor.

Artık çıkartma paketlerini oluşturmak, düzenlemek ve erişimi kolaylaştırmak için birden fazla klasörde saklama özelliği de mevcut.

Sohbetlerinizi Kişisel Çıkartmalarla Renklendirin

Yeni çıkartma paketi özelliği ile tek tek çıkartma göndermek yerine, tüm paketi başka bir WhatsApp kullanıcısıyla paylaşabilirsiniz.

Kendi Çıkartma Paketinizi Nasıl Oluşturabilirsiniz

WhatsApp’ta bir sohbet açın ve gülen yüz simgesine dokunun. Çıkartma panelinde, GIF’lerin, avatarların ve çıkartmaların yanında yeni bir kalem simgesi göreceksiniz.

Özel çıkartma paketinizi oluşturmak için çıkartmalar sekmesini açın, kalem simgesine dokunun ve eklemek istediğiniz çıkartmaları seçin.

Sol alt köşedeki üç nokta menüsüne dokunun ve “Çıkartma paketine ekle” seçeneğini seçerek, kendi çıkartma koleksiyonunuzu oluşturabilirsiniz ve sohbetlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Related Posts

Sosyal medyada ortalık karıştı: Grok neden herkese hakaret ediyor?

Sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok, dün akşam AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan da aralarında bulunduğu çok sayıda isme yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptı. Yurttaşlar Grok’a ne olduğunu merak etti. Peki, Grok neden herkese hakaret ediyor?

Grok hakkında erişim engeli kararı

Grok hakkında erişim engeli kararı

Tıp dünyasında ilk: Bir kalp nakli tamamen robotlarla gerçekleştirildi

Tamamen robotların kullanıldığı bu kalp naklinde, hastanın göğsü açılmadığı için iyileşme sürecinin büyük ölçüde hızlanması bekleniyor.

Kanser hücrelerini yok eden nanoteknoloji!

Uzmanlar, nanorobotların klinik uygulamalara geçişi için daha fazla araştırmaya ihtiyaç olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Nie, “Toksisite ve uzun vadeli etkiler konusunda daha fazla veri toplanmalı” derken, Prof. Dr. Gao, teknolojinin maliyet etkinliğini …

Microsoft’un neden sualtı veri merkezleri var? İşin uzmanları anlattı

Microsoft’un sualtı veri merkezleri projesi Project Natick, teknoloji dünyasında yankı uyandıran bir deney olarak 2013 yılında başladı. Amaç, geleneksel veri merkezlerinin yüksek enerji tüketimi ve çevresel etkilerini azaltarak daha sürdürülebilir …

Dans eden robotlar gerçek mi? İşin uzmanları anlatıyor

Boston Dynamics’in dans eden robotları, sosyal medyada viral olan videolarıyla bilim ve teknoloji dünyasını adeta büyüledi. Spot ve Atlas gibi robotların karmaşık dans hareketleri, izleyenleri hem hayran bıraktı hem de bir soruyu gündeme taşıdı: Bu …