FIST: Forged In Shadow Torch, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Games Store bu hafta FIST: Forged In Shadow Torch oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. Normalde 159 TL değerinde olan oyun geçtiğimiz haftaki Arcade Paradise ve Maid of Sker hediyelerinin yerini almış durumda.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, bir Metroidvania deneyimi sunarak oyunculara kendi görsel stilleri ve zorlu savaş karşılaşmaları ile çok sayıda, birbirine bağlı ve birbirine bağlı haritalar sunuyor. Oyunun savaş sistemleri de özellikle hayranlar ve eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanmıştı. Yumruk, Matkap ve Kırbaç dövüş stilleri, farklı durumlara bağlı olarak düşmanları alt etme fırsatları sunuyor. Oyuncular, kombolar arasında bile her stil arasında geçiş yapabiliyor, düşmanlara uzun mesafeden vurmalarına, AOE saldırılarına geçmelerine ve hiçbir vuruşu kaçırmadan daha ağır vuruşlar yapmalarına olanak tanınıyor.

Oyunun ortamı geliştirici TiGames tarafından şu şekilde açıklanıyor: “Altı yıl önce Makine Ordusu (Machine Legion), ilk başta hayvanların yaşadığı Torch City’yi istila edip kolonileştirdi. Direniş savaşında eski asker olan Rayton, o zamandan beri inzivada yaşamaktadır. Arkadaşı zorla tutuklandıktan sonra Rayton, mekanik yumruğunu geri alır ve direniş yolculuğuna başlar. Fakat mafya, asiler ve ordu arasındaki daha büyük bir entrikaya dahil olmayı asla beklemiyordur.”

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u 1 Ağustos Perşembe saat 18:00’e kadar hiçbir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunu ise LumbearJack olarak açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir